Nadat de beurs in 2020 als gevolg van corona niet gehouden kon worden en is verplaatst, staat dé VTU Uitvaart Vakbeurs dit jaar op de beursagenda van 28 t/m 30 september in de Evenementenhal Gorinchem.

VTU-vakdag-175

Kennisoverdracht

“De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 focust zich, naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, ook nadrukkelijk op kennisoverdracht”, vertelt Frederik de Bonte, die namens de VTU voorzitter is van de beurscommissie. “De commissie is alweer een paar keer bij elkaar geweest en druk bezig met een breed programma van lezingen over actuele en relevante onderwerpen. Ook zal het voor exposanten onder meer mogelijk worden om ruimte te reserveren voor een pitch over hun product en/of dienst.”

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Nederland.

Deelname aan de Uitvaart Vakbeurs staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon.

Deel dit bericht

Scroll naar top