Van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september 2022 vindt de vierjaarlijkse VTU Uitvaart Vakbeurs plaats, opnieuw in Evenementenhal Gorinchem. Hét moment waar de gehele uitvaartbranche bij elkaar komt wordt georganiseerd door Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) in samenwerking met Easyfairs. Omdat dit specifieke contactmoment maar eenmaal in de vier jaar terug komt, is het een onmisbaar moment voor u als uitvaartspecialist. Tijdens VTU Uitvaart Vakbeurs komen alle zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar. De focus tijdens de driedaagse beurs ligt op netwerken, de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, nieuwe leads genereren en direct zaken doen op de beursvloer.

Dé B2B ontmoetingsplek voor de uitvaartbranche

VTU Uitvaart Vakbeurs wordt eens in de vier jaar in Nederland georganiseerd. Dit gebeurt op initiatief van de Verening Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche, VTU. Het doel van de VTU Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen en mogelijke samenwerkingen te bevorderen.

(Inter)nationale aantrekkingskracht

Door samenwerkingen met diverse beursorganisaties in het buitenland krijgt VTU Uitvaart Vakbeurs ook steeds meer internationale bekendheid. In 2016 telde de beurs, maar liefst 25 internationale exposanten en was bijna 7% van de bezoekers afkomstig uit het buitenland, waaronder België, Duitsland en Engeland.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

Bedrijfsbeslissingen

De bezoekers zijn veelal beslissingsbevoegd binnen hun organisatie. 63% is eindbeslisser en 25% is medebeslisser.

78% van de exposanten keert volgende
editie terug

Beurs wordt beoordeeld met een gemiddelde
van 8,3

85% van de bezoekers komt de volgende
editie zeker weer

88% van de bezoekers zou de beurs aanbevelen bij vakgenoten

Meer weten over de bezoeker?

Wilt u graag meer weten over wie de bezoekers zijn? Uit welke branche ze komen en wat de reden van hun bezoek is? 

 

Kunnen wij u helpen?

Of u nou op zoek bent naar leads, wilt netwerken of uw nieuwe producten en/of diensten wilt presenteren. Wij helpen u graag door samen met u te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen zijn voor uw bedrijf op hét vakevent in de uitvaartbranche. Neem contact op met een van onze adviseurs.

Scroll naar top