We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Bent u exposant tijdens Uitvaart Vakbeurs dan hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Altijd hulp

De beursorganisatie staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van VTU Uitvaart Vakbeurs u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Tijdens VTU Uitvaart Vakbeurs kunt u gratis parkeren.

Complete stand service

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Gratis uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van VTU Uitvaart Vakbeurs. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar moet u volle focus op hebben. Daarom neemt de beursorganisatie vu zoveel mogelijk uit handen zodat ú zich kunt focussen op uw doelstellingen. Daarvoor investeert u in deelname aan Uitvaart Vakbeurs.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag de kennis om de waarde van uw beursdeelname te verhogen. Diverse diensten en producten worden aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor afgaand en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) standhoudershandboek maar ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.
Scroll naar top