In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIAAL

In My Easyfairs vindt u onder andere het logo in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. Gebruik het logo en op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mail handtekening, in uw digitale nieuwsbrieven of op social media. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een aantal weken voor beurs een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

BEURSCATALOGUS

Met het Vakblad Uitvaart is UitvaartMedia de officiële mediapartner van de VTU Uitvaart Vakbeurs.
Wilt u adverteren in de beurscatalogus van Vakblad Uitvaart, neem dan contact op met Luciene Paap van Bureau van Vliet via 023 571 4745 of l.paap@bureauvanvliet.nl

Scroll naar top