In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIAAL

In My Easyfairs vindt u onder andere het logo in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. Gebruik het logo en op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mail handtekening, in uw digitale nieuwsbrieven of op social media. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een aantal weken voor beurs een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

GRATIS UITNODIGINGSERVICE

Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de gratis uitnodigingsservice van Easyfairs, de service waarmee we u ontzorgen en uw relaties voor u uitnodigen. Een handige tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken en een tool die u tijd en kosten bespaart.

Scroll naar top