Een indrukwekkend kennisprogramma, ruim 225 exposanten en een VTU innovatieprijs. Met nog een een kleine maand voor opening is de invulling van de VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 – van 28 t/m 30 september in de Evenementenhal Gorinchem – nagenoeg rond. “Door de brede opzet is de vakbeurs voor écht elke professional, werkzaam in of voor de uitvaartbranche interessant,” vertelt een enthousiaste Frederik de Bonte, die namens de VTU voorzitter is van de beurscommissie. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.uitvaart-vakbeurs.nl.  

Kennisoverdracht – uitgebreid programma

Op het centrale VTU plein wordt verdeeld over de drie beursdagen een groot aantal presentaties en pitches verzorgd. Naast de eerder bekend gemaakt sprekers Ed Ram (klantbeleving) en Bob Hendrikx (de totstandkoming van een idee) zijn inmiddels ook Wim van Oort (nieuwe multifunctionele gedenkparken), Barend van de Kraats (van cijfers naar kansen), Sandy Sullivan (college resomeren), Udo Gentgen (ontwikkeling Duitse uitvaartmarkt), Henry Meijdam (transformatie uitvaartsector), René Poll (Duurzaam ondernemen) en Brandon Kwey (digitale nalatenschap) vastgelegd. Frederik de Bonte: “Aan  de invulling van de laatste sprekers wordt nog gewerkt. We zijn er van overtuigd dat we bezoekers een interessant en uitgebreid programma van inspiratiesessies kunnen presenteren.” Voor het actuele programma: www.uitvaart-vakbeurs.nl.

Innovatiesprijs

Naast kennisoverdracht, netwerken en de enorme verscheidenheid aan (internationale) exposanten, op dit moment ruim 225, kunnen bezoekers aan de VTU Uitvaart vakbeurs hun stem uitbrengen voor de in hun ogen beste innovatie. Aan het einde van de beurs zal de winnaar van de VTU-innovatieprijs bekend gemaakt worden.

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022

De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 – van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september in de Evenementenhal Gorinchem – wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Nederland. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.uitvaart-vakbeurs.nl.  

Deel dit bericht

Scroll naar top