Morgen – woensdag 28 september – gaat om 10.00 uur de VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 van start. Tot en met vrijdag 30 september staat Evenementenhal Gorinchem dan volledig in het teken van dé vakbeurs voor de uitvaartbranche die vanwege corona met twee jaar uitgesteld is.

Breed en gevarieerd
“De Uitvaart Vakbeurs is voor elke professional, werkzaam in of voor de uitvaartbranche interessant”, vertelt Peter van Wijk, voorzitter van initiatiefnemer VTU (Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche enthousiast. “Het aanbod is breed en gevarieerd. Er zijn 233 exposanten uit vijf landen. Ook kunnen bezoekers aan de vakbeurs hun stem uitbrengen voor de in hun ogen beste innovatie. Er zijn 22 aanmeldingen. Aan het einde van de beurs zal de winnaar van de VTU-innovatieprijs bekend gemaakt worden.”

Kennisoverdracht – uitgebreid programma
“Naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten focust de Uitvaart Vakbeurs 2022 zich nadrukkelijk ook op kennisoverdracht”, zegt Frederik de Bonte namens de VTU beurscommissie. “Er is een uitgebreid sprekersprogramma. Op het centrale VTU-plein wordt verdeeld over de drie beursdagen een groot aantal presentaties en pitches verzorgd.”

Sprekers zijn onder andere Bob Hendrikx (de totstandkoming van een duurzame innovatie), Wim van Oort (nieuwe multifunctionele gedenkparken), Ed Ram (Klantbeleving), Barend van de Kraats (van cijfers naar kansen), Sandy Sullivan (college resomeren), Udo Gentgen (ontwikkeling Duitse uitvaartmarkt), Henry Meijdam (transformatie uitvaartsector), René Poll (Duurzaam ondernemen), Brandon Kwey (digitale nalatenschap), Margot van Rijn (Hoe ga je om met klanten in de rouw?) en Ineke Visser (initiatiefnemer van de recente SIRE campagne), die ingaat in op trots en bescheidenheid wanneer je naar buiten treedt en de dood bespreekbaar maakt. Voor het actuele programma en tijden: www.uitvaart-vakbeurs.nl/programma/

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022
De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 – van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september in de Evenementenhal.

Gorinchem – wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Nederland. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.uitvaart-vakbeurs.nl.  

Adres en openingstijden

Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem

  • woensdag 28 september 2022 : 10.00 – 18.00 uur
  • donderdag 29 september 2022 : 10.00 – 18.00 uur
  • vrijdag 30 september 2022 : 10.00 – 18.00 uur

Feiten VTU Uitvaart Vakbeurs 2022

Aantal exposanten 233
Oppervlakte Ca. 5.800 m2
Deelnemers:
·         Nederland 203
·         België 19
·         Duitsland 7
·         Groot Brittannië 2
·         Bulgarije 2
Verwacht aantal bezoekers 4.000 – 5.000

Deel dit bericht

Scroll naar top