Met nog een kleine vier maanden voor de opening op 28 september 2022 krijgt de invulling van de VTU Uitvaart Vakbeurs vorm. Naast een verscheidenheid aan (internationale) exposanten – inmiddels al ruim 200 – komt er een uitgebreid programma van inspiratiesessies waar verdeeld over drie dagen tal van sprekers hun kennis delen over actuele en relevante onderwerpen. Met Ed Ram en Bob Hendrikx zijn de eerste sprekers inmiddels vastgelegd.

 

Innovatieprijs
“De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 focust zich, naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, ook nadrukkelijk op kennisoverdracht”, vertelt Frederik de Bonte, die namens de VTU voorzitter is van de beurscommissie. “Om producten extra onder de aandacht te brengen wordt het voor exposanten mogelijk om ruimte te reserveren voor een pitch én zal de VTU Innovatieprijs 2022 worden uitgereikt waarvoor elke exposant zijn product en/of dienst kan inschrijven.”

 

Lezingenprogramma
Met Ed Ram en Bob Hendrikx zijn de eerste sprekers vastgelegd:
• Ed Ram is een veelgevraagde key note spreker over klantbeleving, NPS, customer journey en extreme klantgerichtheid. In zijn inspiratiesessie gaat hij, met veel praktijkvoorbeelden, ook in op de kracht van de klantbelofte. “Steeds meer bedrijven maken expliciet wat hun klanten van hen mogen verwachten. Niet voor niets. Klantbeloften geven richting en houden organisaties scherp, helpen klanten voor je te kiezen en dragen bij aan hogere klantbeoordelingen.”
• De sessie van Bob Hendrikx, bekend van de ‘levende uitvaartkist’, gaat niet over zijn product maar wel over de weg ernaar toe. Een inspirerende lezing over het ontstaan van een startup die leidde tot lovende krantenkoppen en gerenommeerde prijzen en nominaties. En… die recent een investering van €1 miljoen ophaalde bij leden van Dragons’ Den.

VTU Uitvaart Vakbeurs 2022
De VTU Uitvaart Vakbeurs 2022 – van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september in de Evenementenhal Gorinchem – wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Nederland.

Deelname staat open voor iedereen. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon.

Deel dit bericht

Scroll naar top