Van dinsdag 22 t/m donderdag 24 september 2020 vindt de vierjaarlijkse VTU Uitvaart Vakbeurs plaats, opnieuw in Evenementenhal Gorinchem. Hét moment waar de gehele uitvaartbranche bij elkaar komt wordt georganiseerd door Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) in samenwerking met Easyfairs. Omdat dit specifieke contactmoment maar eenmaal in de vier jaar terug komt, is het een onmisbaar moment voor u als uitvaartspecialist.

 

Tijdens VTU Uitvaart Vakbeurs komen alle zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar. De focus tijdens de driedaagse beurs ligt op netwerken, de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, nieuwe leads genereren en direct zaken doen op de beursvloer.

 

Bent u lid van de VTU? Dan krijgt u maar liefst 25% korting op uw deelname aan VTU Uitvaart Vakbeurs!

Dé B2B ontmoetingsplek voor de uitvaartbranche

VTU Uitvaart Vakbeurs wordt eens in de 4 jaar in Nederland georganiseerd. Dit gebeurt op initiatief van de Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche, VTU. Het doel van Uitvaart Vakbeurs is om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen en mogelijke samenwerkingen te bevorderen.

(Inter)nationale aantrekkingskracht

Door samenwerkingen met diverse beursorganisaties in het buitenland krijgt VTU Uitvaart Vakbeurs ook steeds meer internationale bekendheid. In 2016 telde de beurs, maar liefst 25 internationale exposanten en was bijna 7% van de bezoekers afkomstig uit het buitenland, waaronder België, Duitsland en Engeland.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch. En bent u lid van de VTU dan geniet u ook nog eens van 25% korting op uw deelname.

78% van de exposanten keert volgende editie terug als exposant

Beurs wordt beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer van 8,3.

85% van de bezoekers komt de volgende editie zeker weer.

Bijna 60% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen.

Alle services-onderdelen op een rij

Altijd hulp

De beursorganisatie staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van VTU Uitvaart Vakbeurs u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event.

Parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Scroll naar top