‘t Lief Crematorium

‘t Lief Crematorium

Over ons

’t Lief in Beesd is een modern en eigentijds crematorium.
Ons crematorium bestaat uit 2 gebouwen, omringd door een waterpartij en verbonden door een brug. De symboliek hiervan: “over de brug gaan”, “over het water gaan”, “naar de overkant gaan” is inmiddels een begrip geworden.
’t Lief onderscheidt zich door gastvrijheid en intimiteit. Iedere uitvaart, in welke vorm dan ook, doen wij er alles aan om u en uw families tot in het kleinste detail te ontzorgen en een maximaal gevoel van gastvrijheid te laten ervaren. De inrichting van onze gebouwen en de gebruikte materialen en producten dragen daaraan bij. Wanneer u een uitvaart bij ons boekt heeft de familie het gehele terrein exclusief voor zichzelf.
In onze ontvangstruimte hebben we zitplaatsen voor 50 gasten. In overleg kunnen we tot maximaal 60 à 70 gasten ontvangen.
Duurzaamheid is eveneens een topic. ’t Lief werkt met een 100% elektrische crematieoven die wordt gevoed door zonne-energie. Hierin voorzien wij voor een groot gedeelte zelf. De warmte die we met onze processen opwekken wordt hergebruikt. Deze manier van werken stelt ons in staat zuinig om te gaan met energie waardoor we met de prijs voor crematies, zeker die voor stille (technische) crematies, tot de laagste van het land behoren.
U vindt ’t Lief in Beesd, in de nabijheid van de snelweg A2 maar gelegen in een mooie landelijke omgeving. Vanuit onze gebouwen heeft u een fraai uitzicht over water en groen. Door de centrale ligging in Nederland is ons crematorium vanuit alle windstreken prima bereikbaar; binnen een straal van 35 km en een aanrijtijd van maximaal 30 minuten worden we o.a. gevonden door families uit de omgeving van Utrecht, ’s-Hertogenbosch/Vught, Gorinchem en de Betuwe.
’t Lief beschikt over opbaarmogelijkheden, we bieden de mogelijkheid van een live-stream van uitvaarten aan en op onze parkeergelegenheid zijn laadpalen (voor onze gasten zonder kosten) voor elektrische auto’s aanwezig.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top