Schaapsound BV

Over ons

Schaapsound is audiovisueel leverancier voor ruim 2000 kerken, (herbestemde) monumenten aula’s en rouwcentra. We mogen een groeiend aantal aula’s en rouwcentra in Nederland en België als klant begroeten. Bijeenkomsten in kerken en uitvaartcentra hebben veel overeenkomsten. Alles moet in één keer goed verlopen!

We hebben veel ervaring in het verstaanbaar maken van gesproken woord, ook in de meest uitdagende akoestische omstandigheden. Bij het ontwerp en (ver)bouw van een uitvaartcentrum wordt de bouwkundige akoestiek echter vaak vergeten.
Schaapsound adviseert u hierover tijdig zodat ontvangstruimtes, koffiekamers en aula’s ‘goed voelen’ en per ruimte functie de passende akoestiek krijgen. Van advies tot en met installatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Onze klanten bedienen wij door heel Nederland vanuit Ridderkerk, Zwolle en Roermond.

Schaapsound is specialist in geluidsinstallaties, presentatie apparatuur, (live-) muziek-installaties, audio- en videostreaming via internet, geluidssystemen voor slechthorenden en oplossingen om (bouwkundige) akoestiek te beheersen.

Betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijk en duurzaamheid zijn belangrijke kernwoorden.

Schaapsound werkt met een enthousiast team van ruim 25 medewerkers vanuit 3 vestigingen. Service staat daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent o.a. een snelle reactie bij storingen en ook direct vervangende apparatuur.

Neem voor een oriënterend gesprek contact op met één van onze adviseurs!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top