Rouwdoeken

Over ons

Rouwdoeken

Het vouwen van een rouwdoek is een intiem ritueel. Het versterkt de verbondenheid met de overleden dierbare en betrekt de nabestaanden nog meer bij het persoonlijk afscheid.

Wij voeren een collectie rouwdoeken en uitvaartaccessoires die één karakteristiek geheel vormen.
Van zijde en organza, tot vilt en wol.
En van polyester, viscose tot katoen en linnen.
Ook voor resomeren bieden we prachtige wades in dierlijke materialen.

Vanuit ons atelier maken wij van de mooiste stoffen, prachtige wades en rokken voor kisten en baren. Van superzachte biologische katoen fleece en linnen tot pure zijde en geborduurde stoffen. We hebben een uitgebreid aanbod wades op voorraad, zodat we snel kunnen leveren.
Dessins en combinaties die vernieuwend zijn en gewaardeerd worden door vooraanstaande uitvaartondernemers. Een creatieve zorgvuldig samengestelde collectie waarmee we de Funeral Award 2020 hebben ontvangen.

Als uitvaartverzorger begeleidt u de nabestaanden in het vouwen en toedekken van de overledene. Met de apart te bestellen vlinders, harten, blaadjes en linten maakt familie de wade nog persoonlijker en kunt u, als uitvaartverzorger nog meer voor de familie betekenen.

Kijk op onze website voor meer inspiratie en voorbeelden van onze rouwpakketten. Natuurlijk denken wij graag met u mee.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze rouwdoeken? Wij nodigen u uit in ons atelier in Heiloo waar we ook maandelijks een funeral friday vouwworkshop verzorgen. Daar wordt ingegaan op de verschillende vouwmogelijkheden en materialen en technische details bij het opbaren in een rouwdoek. Tegelijkertijd is het een mooi netwerkmoment met vakgenoten.

Ook maken wij rouwdoeken voor uitvaartondernemers op bestelling naar persoonlijke wens, laat u inspireren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top