Return in Green

Return in Green

Over ons

De voedingscapsule van Return in Green

Het gebruikte materiaal is nauwkeurig samengesteld in samenwerking met onze leverancier. Het bestaat volledig uit biologisch materiaal en is ook volledig biologisch afbreekbaar. De drie kleuren van de voedingscapsules hebben verschillende afbraakperioden. Het samenspel tussen het materiaal en het innovatieve ontwerp maakt dat niet de hele capsule in een keer wordt afgebroken, maar dat de voeding uit de as geleidelijk zal worden afgegeven aan de grond. Na het vullen en het plaatsen van de zes capsules bij de boom, zullen ze, afhankelijk van
de vochtigheid, zuurtegraad en temperatuur van de grond, langzaam verteren gedurende enige jaren en zo geleidelijk de voeding uit de as afgeven aan de wortels van de boom.

Waar leven, herinneringen en natuur samenkomen
Terug naar waar we vandaan zijn gekomen.
Terug naar de natuur als levende, groeiende en bloeiende boom en waar we zij aan zij staan met onze dierbaren. Een boom die we kunnen omhelzen, waar we tegenaan kunnen leunen en die ons in elk jaargetijde in een andere hoedanigheid begroet.

Return in Green is een doordachte methode die, zoals hierboven genoemd, de voeding uit de as geleidelijk afgeeft aan de boom.
Het mooie van deze capsules is dat er niet met een zaadje of jaarling begonnen hoeft te worden, waarbij de kans zeer groot is dat deze het niet gaat redden in de vrije natuur of een park. U kunt beginnen met een boom die zo groot en oud is als u maar wenst. Daarnaast geven deze capsules de unieke en bijzondere mogelijkheid om deze methode ook te gebruiken bij bestaande bomen. Dus de voeding uit de as van uw dierbare laten opnemen bij die ene bijzondere boom die hij of zij
zo mooi vond bij leven of waar mooie herinneringen zijn.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top