Prodiz Memoria

Over ons

– Prodiz Memoria webapplicatie: voor het maken van een professioneel opgemaakte presentatie voor tijdens de ceremonie. 

Het maken van een presentatie voor de uitvaartdienst kan veel tijd in beslag nemen. Met Prodiz Memoria kunt u zonder zorgen, technische kennis, snel en professioneel een persoonlijk eerbetoon maken dat recht doet aan hoe de overledene was.

Alle foto’s, video’s en muziekstukken verzamelt u eenvoudig in de mediabibliotheek. Dit kan via de computer, maar ook gewoon met uw mobiele telefoon!

Het eindresultaat zijn prachtige MP4 video’s die moeiteloos toepasbaar zijn in PowerPoint of andere output vormen. De gemaakte video’s kunnen eenvoudig op een USB-stick worden gezet, digitaal verzonden worden of als herinnering geplaatst worden op de Memoria Videokaart.
Bekijk ook onze website: https://prodizmemoria.com/

– De Memoria Videokaart: een bedrukte kaart met een LCD scherm dat kan worden ingezet als gedenk/nazorg artikel. De gemaakte presentatie of opname van de dienst kan vervolgens ter herinning op de kaart worden gezet. De nabestaanden openen de kaart en zien vervolgens dierbare herinneringen tot leven komen. De Memoria Videokaart is klaar om herinneringen altijd en overal af te spelen. Beschikbaar in A5 en A4 formaat. 

– Prodiz Module: Complete regie van de uitvaartdienst op locatie middels een tablet of smartphone.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top