Natuurwens natuurbegraven

Over ons

Zo bijzonder kan uw laatste rustplaats zijn.

Steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven. Er komen dan ook steeds meer natuurbegraafplaatsen bij. Ook veel mensen die hebben gekozen voor crematie, kiezen een uiteindelijke asbestemming in de natuur. Natuurwens biedt de mogelijkheid de urn te begraven in de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Unieke natuurgebieden

Uniek is de mogelijkheid de urn te begraven in de ongerepte natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, een van de oudste en mooiste natuurgebieden van Nederland. In het Park zijn vier bijzetgebieden geselecteerd, elk met hun eigen karakter qua sfeer en natuur. Andere locaties zijn de statige bossen van Landgoed Westerflier bij Diepenheim, of de gewijde grond van de Sint Willibrordsabdij bij Doetinchem. Natuurbegraven op bijzondere plekken in de écht vrije natuur.

Ruime plekken met eeuwigdurend grafrecht

Doordat Natuurwens zoveel bosgebied ter beschikking heeft, wordt een zeer ruime afstand tussen 2 urngraven aangehouden. Bovendien is er een vrije keuze wat betreft uw plek. Bij Natuurwens is sprake van een eeuwigdurend grafrecht. Er is dus geen sprake van ruimen, verlengingen en extra kosten in de toekomst. Het onderhoud van het natuurgebied vindt plaats door de bosbeheerders van Natuurwens. Ook wat dat betreft worden de nabestaanden volledig ontzorgd. Natuurwens investeert een fors deel van de opbrengsten in natuurbehoud en natuurontwikkeling, zodat ook toekomstige generaties van de natuur kunnen blijven genieten.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top