GIVERBO

Over ons

Al meer dan 50 jaar is Giverbo betrokken bij de inrichting van diverse begraafplaatsen. Wij beschikken over de kennis en ervaring om projecten en producten vanaf de tekentafel tot en met de oplevering te begeleiden.
Giverbo B.V. is inmiddels al meer dan 50 jaar leverancier van betonnen Keldergraven en andere materialen voor de begraafplaatsinrichting. In de loop der jaren is het assortiment verder uitgebreid met Columbariumelementen, Urnennissen, Urnen-kelders, Ossuarium, Bovengrondse Galerijgraven, geslepen Afdekplaten, Keermuren, Burries, Grafplaten, Zitbanken etc.
Giverbo heeft door een consistent beleid door de jaren heen een naam opgebouwd als kwaliteitsleverancier. Giverbo onderscheidt zich door een breed assortiment en een goede service. Met de klant wordt mee gedacht en naar een goede oplossing gezocht bij zowel standaard als afwijkende vragen. Mede door dit samenspel met de klant komt Giverbo regelmatig met nieuwe producten of varianten op bestaande producten. Giverbo beschikt over de kennis en ervaring om producten vanaf de tekentafel tot oplevering van het werk te begeleiden. Dit kan ook betekenen dat Giverbo verantwoordelijk wordt voor de aanleg van de producten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top