Gedichtentuin – Zilveren Sleutels

Gedichtentuin – Zilveren Sleutels

Over ons

De Gedichtentuin is een uniek en betaalbaar abonnement op prachtige en zeer toegankelijke afscheidspoëzie voor professionals in de uitvaartbranche. Bijna alle gedichten zijn geschikt om voor te lezen tijdens een afscheidsplechtigheid.

Abonnees krijgen elke maand per post een nieuw gedicht en bij aanvang een mooie, duurzame verzamelmap om al die gedichten in te bewaren en eventueel mee te nemen naar families. Als abonnee heb je verder – tegen een geringe vergoeding – toegang tot alle reeds eerder verschenen gedichten, mag je zelf onderwerpen aandragen, kun je kosteloos contact opnemen voor advies of het laten aanpassen van bestaande gedichten voor die ene speciale situatie en nog veel meer!

Een succesvol initiatief van Margreet Jansen, die met haar gedichtenbundel ‘Ik mis je in alle kleuren’ in 2017 een vakjurynominatie voor de Yarden Afscheidsprijs ontving. In 2020 werd ook De Gedichtentuin genomineerd, ditmaal voor de Dutch Funeral Award. Met inmiddels al veel enthousiaste abonnees door heel Nederland én België, is De Gedichtentuin een absolute aanrader voor iedereen die graag gedichten gebruikt in zijn of haar werk rondom uitvaart en rouw!

Margreet Jansen is naast haar werk als dichter en schrijver van levensverhalen, ook ceremonieel begeleider bij afscheid en geeft betaalbare en kleinschalige trainingen aan uitvaartverzorgers, die graag praktische tips en tools willen m.b.t. het spreken en schrijven voor een afscheidsplechtigheid. Daarnaast schrijft zij persoonlijke poëzie op maat voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top