Gebr. Bonenkamp Techniek & Handel B.V.

Over ons

Gebr. Bonenkamp is in de loop der jaren uitgegroeid van smederij naar een vooruitstrevend mechanisatiebedrijf met meerdere vestigingen. Gespecialiseerd in onder andere tuin- en parkmechanisatie bedienen wij beide de zakelijke als particuliere markt. Ons assortiment is met veel zorg en aandacht samengesteld een bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken. Zo heeft u diverse machines en gereedschappen van topkwaliteit binnen handbereik.

Het team van vertegenwoordigers informeert en adviseert u vol enthousiasme over ons assortiment. Samen gaan wij opzoek naar de beste passende oplossing met een vruchtbare samenwerking als einddoel. Bij ons kunt u terecht voor een oplossing op maat!

De service van Gebr. Bonenkamp stopt niet bij de verkoop van een machine. Zo brengen wij u graag op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en organiseren wij trainingen. Verder beschikt Gebr. Bonenkamp over een moderne werkplaats voor onderhoud en modificatie van uw machines. Met een team bestaande uit meer dan 20 gespecialiseerde monteurs werken wij dagelijks aan het minimaliseren van de stilstand van uw machines. Gebr. Bonenkamp houdt uw machine (s) in topconditie, mede door onze passie voor sleutelen en de onderdelen die voorradig zijn in ons onderdelenmagazijn.

Gebr. Bonenkamp is importeur van het merk Hansa Grafdelfmachines.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top