Emotiekist & Hanhart graaftechnieken
Emotiekist & Hanhart graaftechnieken

Emotiekist & Hanhart graaftechnieken

Over ons

Als iemand overlijdt of weet dat hij/zij binnenkort komt te overlijden, komen er emoties vrij. We denken na over herinneringen met die persoon, schrijven persoonlijke teksten voor een rouwkaart, een in memoriam of een speech. Maar aan de kist besteden we vaak minder aandacht. Maar dat hoeft niet. Ook de kist kan persoonlijker. Kies voor een emotiekist.

Persoonlijk
Een emotiekist is een duurzame persoonlijke kist. Gemaakt van resthout, misschien uit de tuin, schuur of het favoriete bos van de overledene. Door ons gemaakt of op locatie samen met geliefden, (klein-)kinderen, familie of vrienden. Puur natuur of met tekeningen, teksten of een andere herinnering aan de overledene.

Zo ontstaat niet alleen een mooie en unieke kist, maar ook een gevoel van saamhorigheid, plús een mooie herinnering.

Komt het overlijden onverwacht? Wij hebben kisten op voorraad die we eventueel snel kunnen aanpassen, naar de voorkeuren van de nabestaanden. Hierbij kunnen ook aangeleverde materialen gebruikt worden, zoals takken uit de tuin voor de handgrepen. Altijd geldt: iedere kist is uniek. Liever geen kist? Ook een baar met wikkeldoek is mogelijk.

Hanhart Graaftechnieken:
Bij Hanhart Graaftechnieken hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het delven en sluiten van graven. Dit doen wij volgens de wet op de lijkbezorging. We kunnen altijd snel en flexibel schakelen, dit komt door onze ervaring. Wij staan bekend om onze strakke planning. Belangrijk vinden wij dat op een begraafplaats altijd met respect gewerkt wordt.

Bij Hanhart Graaftechnieken bieden we verschillende diensten aan. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Delven en sluiten van graven
Onkruid vrij maken half verharding
Ruimen / schudden van graven
Aanleggen, renoveren en beheren van paden
Aanleggen van nieuwe begraafplaatsen
Monumenten ruimen
Opschonen, verwijderen en plaatsen van grafkelders

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top