Condole
Condole

Condole

Over ons

We hebben allemaal behoefte aan verbinding. Zeker na het verlies van een dierbare. Naar elkaar luisteren, er voor elkaar zijn en herinneringen delen, rondom het afscheid, maar zeker ook na de uitvaartweek.
Om dat mogelijk te maken heb ik de Condole app ontwikkeld. Een app die ruimte biedt voor verbondenheid bij verlies.

Via de Condole app delen naasten hun persoonlijke herinneringen met de nabestaanden, kan men praktische hulp bieden en gaat er geen speciale dag ongemerkt voorbij.

De meerwaarde van de app zit in de eigentijdse vorm van contact en steun die nabestaanden vanuit hun naasten onderling ervaart. Maar ook in de mogelijkheden om voor jezelf of een naaste informatie en troost te vinden.

De app toont diverse artikelen over rouw, bevat een boekenlijst, podcast overzicht en is dé plek waarin men snel en eenvoudig in contact kan komen met lotgenoten of een professioneel rouwbegeleider in de buurt.

Kortom; Condole is een app die bijdraagt in het rouwproces. Direct na overlijden maar juist ook in de periode na de uitvaart, de periode waarin normaal gezien de aandacht van de omgeving wat meer op de achtergrond treedt.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top