BoedelZ Woningontruiming/Boedelafwikkeling

Over ons

Zoekt u een betrouwbare woningontruimer?
Schakel dan BoedelZ in voor een duurzame en zorgzame woningontruiming/boedelafwikkeling.

BoedelZ werkt niet met containers. Wij gaan immers zorgzaam met uw spullen om. Alles wat zich in de woning bevindt, gaat door onze handen. Zo zien wij niets over het hoofd wat eventueel nog emotionele en/of financiële waarde heeft.

Alle goederen welke zich in de woning bevinden worden duurzaam afgevoerd. Herbruikbare goederen gaan naar een goed doel of kringloop. Het afval wordt op verantwoorde wijze afgevoerd. Op deze manier houden wij de circulaire economie in stand.

Het verwijderen van vloerbedekking, behang, het schoonmaken van de woning en eventueel van te voren opruimen, valt ook onder onze expertise. Het koop of huurhuis wordt door ons zorgzaam ontruimd. Wij leveren uw woning verkoop- of verhuurklaar op.

Wij werken voor mensen die van groot naar klein verhuizen of voor nabestaanden waarvan een dierbare is overleden.

Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit.

Boedelafwikkeling:
Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af. Wij ondersteunen nabestaanden vóór het overlijden en na het overlijden van een dierbare. Hierbij staat begeleiding omtrent de administratieve, financiële, praktische en emotionele nazorg centraal.

Wij helpen met al het uitzoekwerk. Het opruimen of leeghalen van een woning behoort tot onze expertise. Wij hebben een groot netwerk, hierdoor scheelt het veel tijd en regelwerk tijdens deze verdrietige periode.

Wij ondersteunen nabestaanden, mensen in rouw, overbelaste mantelzorgers, drukbezette personen, mensen met een beperking en mensen met hoarding gedrag (verzameldwang).

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top