Axians NL

Axians NL

Over ons

Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Organisaties kunnen hierdoor optimaal werken en hun doelstellingen behalen en zo het verschil maken. Zó dragen we bij aan het creëren van echte waarde.

Axians onderscheidt zich door écht dicht bij jouw organisatie te staan. Voor ons zijn mensen belangrijker dan technologie. Wij helpen je grip te houden op de complexe digitale transformatie en zorgen dat technologische voortuitgang hand in hand gaat met een succesvolle adoptie. Axians is een organisatie die menselijke interactie centraal stelt. Vandaar: “The best of ICT with a human touch”. We nemen de tijd om de organisatie en de business te begrijpen.

We zijn een netwerk organisatie met kantoren door het hele land. Vanwege het grote netwerk van Axians is er geen probleem waar wij geen oplossing voor kunnen bieden. Mochten er uitdagingen ontstaan, zijn er business units in het land met grote hoeveelheid gespecialiseerde kennis waarbij in samenwerking een oplossing gevonden kan worden.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top