Aquasolve BV

Aquasolve BV

Over ons

Aquasolve is ontwikkelaar en producent van resomatieapparatuur. Met haar eigen verkoopafdeling probeert Aquasolve het resomeren onder brede aandacht te brengen en haar apparatuur te verkopen. De units van Aquasolve zijn geschikt om menselijke en dierlijke resten te resomeren en voldoen aan de strenge EU eisen en richtlijnen. Units kunnen geheel naar wens van de afnemer worden vervaardigd, uiteraard met CE-certificering. Aquasolve produceert alle units binnen de Europese Unie (EU).
Aquasolve streeft ook naar verbetering van haar producten en ontwikkelt deze voortdurend. Daartoe heeft Aquasolve een eigen Research and Development-afdeling. Het hoofdkantoor is gevestigd te Landgraaf (NL) en deze houdt toezicht op en werkt nauw samen met de nevenvestigingen te Duitsland en Azië. Aquasolve heeft de ambitie wereldwijd haar producten te verkopen en onderzoekt mogelijkheden om naast een eigen resomatorium in te richten ook voor afnemers resomatoria op te leveren.
Aquasolve is graag behulpzaam met het voorbereiden van lokale voorzieningen, het plaatsen van units en het leveren van service aan haar apparatuur 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook is het mogelijk opleidingen van Aquasolve af te nemen, waarbij de docenten van Aquasolve personeel en derden kan instrueren.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top