Amelius
Amelius

Amelius

Over ons

Amelius en de Kneedbare Steen

Amelius maakt afscheid op maat producten. Op de website www.amelius.nl is een uitgebreide collectie te zien. Er wordt zoveel mogelijk gekozen voor natuurlijke materialen met een zachte uitstraling, maar wel dusdanig dat het een moderne uitstraling heeft. Speciaal absorberend materiaal in bijvoorbeeld matrassen en wikkeldoeken beperkt het verliezen van vocht. (Groot)ouders en uitvaartondernemers kunnen producten uit de collectie bestellen, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook een mandje of kistje laten maken met de stof uit de babykamer.

Liefdevol
Wij hebben gemerkt dat aan onze producten een grote behoefte is. Veel meer dan vroeger krijgen de ouders nu de gelegenheid om afscheid te nemen van hun kind. Nu kunnen ze hun kind aankleden in passende kleding en het liefdevol in een mandje of kistje leggen. Voor baby’s die al tijdens de zwangerschap sterven, zijn bijvoorbeeld speciale badstoffen mandjes, waarin de ouders hun baby nog bij zich kunnen houden, het kunnen koesteren.
Amelius kan ook voor oudere kinderen maatwerk leveren.

Al jaren werkt Amelius samen met De Kneedbare Steen.
Pottenbakkerij De Kneedbare Steen is een kleine en moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. Op de site van de Kneedbare Steen staan veel voorbeelden van urnen naar eigen ontwerp, ook de vaste urnen collectie is hier te zien en te bestellen.
De Kneedbare Steen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van met de hand gedraaide steengoed urnen voor zowel volwassenen als baby’s en kinderen.
Een belangrijk deel van de urnen wordt rechtstreeks in opdracht en in nauw overleg met klant gemaakt . Vorm, kleur en decoratie worden vooraf uitgebreid besproken.
Bijna alle urnen zijn weerbestendig en kunnen buiten geplaatst worden.
Door de combinatie van heldere afspraken, een goede service en de jarenlange ervaring staat de Kneedbare Steen garant voor hoge kwaliteit.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top