Abrasive Imaging
Abrasive Imaging

Abrasive Imaging

Over ons

Abrasive Imaging werd in 2017 opgericht door Matthias Stange, later datzelfde jaar werd Matthias aangesteld als hoofddistributeur voor Rayzist Photomask, die onze fotoresistfilms en zandstraalapparatuur in heel Europa vertegenwoordigt.
De heer Stange 15 jaar geschiedenis in de fotoresistfilms en zeefdrukindustrie heeft hem een ​​goede verstandhouding opgeleverd met bedrijven in heel Europa en heeft hij succesvolle distributiekanalen opgezet voor producten als diensten. Rayzist heeft vertrouwen in de technische kennis van de heer Stange van de glas- en steenmarkt, zijn toewijding aan uitmuntendheid en bedrijfsprincipes en waarden die we hoog in het vaandel hebben staan. Rayzist was verheugd om samen te werken met Abrasive Imaging en Matthias Stange en zijn capaciteiten om zowel de glas- als de steengravure-industrie te bedienen.
Abrasive Imaging voert het volledige assortiment fotoresistfilms van Rayzist Photomask, SR2000™, SRMonument™, Sr3000™ en Lasermask™ films, ons complete assortiment zandsnijsystemen en automatische wassystemen buiten ons uitgebreide assortiment Abrasive Imaging produceert ook een reeks gereedschappen en accessoires voor de graveerindustrie. Abrasive Imaging biedt ook afgewerkte maskerdiensten en training
programma’s.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top